Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

HotSpring Highlife: luxe spa voor 3 tot 7 personen 

De blikvanger van elke tuin

Een Highlife® spa is een investering in uw geluk. Na een drukke werkdag nestelt u zich in uw luxe bubbelbad, gezellig met 3, of alleen, met uw favoriete muziek op de achtergrond. U komt volledig tot rust. In stijl. Want elke spa is gemaakt uit de meest duurzame en vooral elegante materialen.

Gemaakt uit de meest duurzame materialen, volgens de hoogste kwaliteitsnormen

Video file
Video file

Het enige dat u moet doen: genieten

In een HotSpring® spa voelt u de handen van een ervaren masseur, of u nu kiest voor een luxe massagebad voor 3 personen of voor een gezinsspa. U stelt elke jet precies in zoals u het wil, van een krachtige stroom langs uw ruggengraat tot een zachte schoudermassage. Verwarming en zuivering zijn volledig geautomatiseerd. Uw HotSpring® spa doet dus al het werk. Uw taken? De temperatuur instellen en genieten.

Video file

Unieke massage

Na 40 jaar en miljoenen spa's hebben wij het proces voor de creatie van een unieke massage-ervaring in warm water tot in de puntjes geperfectioneerd. Een spa mag dan wel veel krachtige jets hebben, dat betekent helemaal niets als ze niet op de juiste plek gericht zijn en niet de juiste hoeveelheid therapeutische massage bieden. Onze spa's worden ontworpen met zitplaatsen en jets die samenwerken waardoor u een betere massage-ervaring krijgt, die nauwkeurig is en kan aangepast worden aan uw persoonlijk voorkeur. Met het Comfort Control-systeem kan u de perfecte hoeveelheid lucht en water aanvoeren voor een krachtige hydromassage of gewoon een zachte aanraking - draai gewoon aan de jetstraal. De zorgvuldig geplaatste jets richten zich op specifieke spiergroepen, van uw nek tot uw schouders, rug, kuiten, polsen en zelfs uw voeten. De comfortabele zitplaatsen zijn zo gevormd dat de natuurlijke contouren van uw lichaam er perfect in passen.

Onze Hotspring®Highlife® Spa's zijn visueel verbluffend

De Highlife®-collectie brengt schoonheid naar een hoger niveau met een gevarieerd kleurenpalet en ongeëvenaarde styling. Het unieke design van de omkasting met verlichte hoeken en de doordachte voorgevormde kuipen zorgen voor een eigentijdse look. Een echte eye-catcher in uw tuin.

De HotSpring spa’s zijn ISO gekeurd en garanderen zo de hoogste kwaliteit. Ontdek alle voordelen! Wilt u weten welk model het beste beantwoordt aan uw wensen? Kom dan langs in onze showtuin en laat u verrassen door het veelzijdige gamma.

Virtual View™️ AR

Deze gratis app kan u spa's shoppen, modellen en kleurencombinaties virtueel vergelijken en uw droomspa in uw tuin plaatsen. Zo weet u meteen hoe uw spa er uit zal zien en kan u de perfecte spa kiezen.