Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Relax...

en geniet van totale ontspanning

Uw perfecte sauna

Een saunabeurt is synoniem met weldaad. Het ritueel op zich, de opeenvolgende stappen die er deel van uitmaken… lichaam en geest laden 100% op tijdens een saunabeurt. Helemaal als die gewoon bij u thuis doorgaat. Tot in de kleinste details afgewerkt, met de juiste saunageur. 

De sauna die voor iedereen perfect is, bestaat niet. Uw perfecte sauna, die helpt AquaTropic vinden. 

De weldaad van de sauna

Een sessie in de sauna is weerstandverhogend, reinigt uw lichaam en creëert dankzij de temperatuurswisselingen een uitstekende doorbloeding van alle organen. Het hart pompt, bloed stroomt, aders gaan open en dicht … Een goede sauna is ontspanning én inspanning. 

Voor de binnensauna's werken wij met het Scandinavisch topmerk Tylö.

Een sauna voor elke woning

AquaTropic biedt een veelheid aan mogelijkheden en oplossingen aan. Dé sauna bestaat niet. Uw sauna, die vinden we. Voor onze binnensauna's werken we met het Scandinavisch topmerk Tylö. Voor de buitensauna's kiezen wij voor de eigenzinnigheid van de ambachtelijk geproduceerde Grizzly Sauna Barrel in ceder en roestvrij staal.

De juiste saunageur

Lichaam en geest worden tijdens een saunabeurt gestimuleerd en tegelijk tot rust gebracht. Elk zintuig speelt daarbij een rol. Ook geur: bij Camylle vindt u etherische oliën die van uw saunabeurt perfectie maken.