Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Jacuzzi® Professional Collectie

Voor professionelen, zoals wellness-instituten, die moeten voldoen aan de Vlarem-wetgeving, heeft Jacuzzi® een speciale collectie die voorzien is van een overlooprand en automatische watervulling. De rand vangt het oppervlaktewater op, dat dan via het rooster overloopt naar de buffertank. Vervolgens wordt het water door een filtersysteem geleid, gereinigd en teruggepompt naar de Hottub om opnieuw te worden gebruikt. Dankzij de helling van 15° van het rooster, blijft het water op het spiegelniveau, zelfs bij een schommelende beweging.

Anders dan bij een Hottub voor huishoudelijk gebruik, gebeurt de installatie van de Professional serie in de grond. Ze omvat een afzonderlijke Spa Pack en een compensatietank om het water continu door een filter te laten stromen.

Deze professionele Jacuzzi® Spa's bieden superieure prestaties en laten u de echte wellness ervaring ervaren. Maak kennis met de professionele spabaden van Jacuzzi® die superieur zijn op het gebied van technologie. Het harmonieuze ontwerp van de spa's is gericht op professioneel gebruik voor exclusieve instellingen.

Collectie