Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Highlife® Collectie: Verbluffend design

Schoonheid naar een hoger niveau

De Highlife®-collectie brengt schoonheid naar een hoger niveau met een gevarieerd kleurenpalet en een ongeëvenaarde styling. Een echte eye-catcher in uw tuin.

Virtual View™️ AR

Met deze gratis app kan u spa's shoppen, modellen en kleurencombinaties virtueel vergelijken en uw droomspa in uw tuin plaatsen. Zo weet u meteen hoe uw spa er uit zal zien en kan u de perfecte spa kiezen.

Het design van een meubel

Het watervalachtige detail in de hoeken loopt van de kuip, via de oppervlakken, naar de bodem.

Het dansende water

Verbeter uw spa-ervaring met het uiterlijk en het geluid van het exclusieve Bellafontana™️-waterornament. Drie kleurrijke waterbogen met achtergrondverlichting komen samen in deze elegante fontein die zowel in als uit de spa een genot is voor het oog. De Bellafontana™️ is beschikbaar op de meeste modellen uit de Highlife®-collectie.

Ruime keuze in omkastingen

De omkasting van uw Highlife® Spa kan worden afgewerkt in zes verschillende structuren en ziet er uit als hout, metaal of steen. Designers selecteerden een variatie aan kleuren om deze mee te combineren. Zo creëert u een look die bij u past, van een traditionele tot een ultramoderne, hedendaagse stijl.

Verlicht uw avond

Zorg voor subtiele verlichting op een donkere avond of een mengeling van kleuren voor uw volgende bijeenkomst buiten. Ons multizone Luminescence™️-verlichtingssysteem laat u op eenvoudige manier aangepaste verlichting selecteren naargelang uw humeur.

Geavanceerde bediening, eenvoudige werking

Met het IQ2020™️-bedieningssysteem is uw spa eenvoudig te bedienen. De unieke draadloze afstandsbediening met aanraakscherm, laat u toe om de spa-functies, vanop een afstand van maximum 9 meter te bedienen. Het grote, waterbestendige, kleuren-LCD-aanraakscherm biedt intuïtieve pictogrammen en menu's die zowel overdag als 's nachts goed leesbaar zijn.