Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Betere Massage

Na meer dan 40 jaar en miljoenen spa's heeft Hotspring® het proces voor de creatie van een unieke massage-ervaring in warm water tot in de puntjes geperfectioneerd. Een spa mag dan wel veel krachtige jets hebben, dat betekent helemaal niets als ze niet op de juiste plek gericht zijn en niet de juiste hoeveelheid therapeutische massage bieden. Onze spa's worden ontworpen met zitplaatsen en jets die samenwerken waardoor u een betere massage-ervaring krijgt, die nauwkeurig is en kan aangepast worden aan uw persoonlijk voorkeur. Met het Comfort Control-systeem kan u de perfecte hoeveelheid lucht en water aanvoeren voor een krachtige hydromassage of gewoon een zachte aanraking - draai gewoon aan de jetstraal. De zorgvuldig geplaatste jets richten zich op specifieke spiergroepen, van uw nek tot uw schouders, rug, kuiten, polsen en zelfs uw voeten. De comfortabele zitplaatsen zijn zo gevormd dat de natuurlijke contouren van uw lichaam er perfect in passen.

Verzachtende Massage

Hotspring Spa's zijn ontworpen voor de beste massage-ervaring. De vernieuwende, gepatenteerde jets zijn ontworpen om specifieke spiergroepen te masseren en je kan de krachtige waterstralen aanpassen aan jouw gewenste druk. Het SmartJet System beperkt de energiekost door enkel de hoeveelheid kracht te produceren die je echt nodig hebt.

Video file

Exclusieve Moto-Massage DX

De Moto-Massage DX jet is een revolutie in de hydrotherapie. Deze unieke, bewegende jet levert twee krachtige warmwaterstralen die op en neer rollen langs de hele rug.

Soothing stream® jet systeem

Deze <strong>unieke jet</strong> heeft twaalf openingen die met een sterke, brede stroom water zachtjes spanningen in rug en schouders wegmasseert.

Hydrostream® Jet

Eén van onze meest krachtige jets. De Jetstream jet produceert een sterke massage, krachtig genoeg om pijnlijke voeten en spanningen in de rug los te maken.

Rotary Jet

De roterende stralen van deze jet creëren een krachtige stroomstraal en zorgen voor een <strong>diepe massage</strong> die de spanning verlicht.

Directional Precision® jet

Verzacht spanning op specifieke plaatsen van jouw rug, kuiten en nek door de richtbare jet aan te passen.

Rotary Precision® Jet

Als de vingers van een professionele masseuse ontspant deze jet de gevoelige pols.

Quartet® Jet System

Deze vier, boven de <strong>Moto-Massage® DX</strong> jet geplaatste jets, werken in harmonie samen om spanningen in nek en schouders weg te masseren.