Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

AquaTropic is meer dan een winkel. 

Bij ons staat uw volledige gezondheid centraal. Lichaam en geest. Onze medewerkers kennen ons gamma door en door en helpen u het juiste bubbelbad, de beste swimspa of ideale infraroodcabine te vinden. Een waterbed of een zwembad? We vertellen u met plezier en expertise wat past, waarom iets werkt en hoe het u ten goede komt. 

In 1996 richtte zaakvoerder Dominique Aquatropic op langs de Leopoldlaan in Maldegem. Na een ongeval kocht hij zijn eerste waterbed op advies van zijn kinesitherapeut. Die had stage gelopen in de VS in een revalidatiecentrum voor veteranen waar gebruik werd gemaakt van waterbedden om doorligwonden te voorkomen en het comfort van de patiënten te maximaliseren.

Onze eerste winkel langs de Leopoldlaan

Wij verbreedden ons gamma met -toen nog- de zonnebanken, sauna's en onze allereerste Hotspring® Spa.

De winkel barstte al snel uit zijn voegen, dus gingen we op zoek naar een geschikte grond om onze nieuwe showroom te bouwen. Deze opende op 2 december 2000. Al snel werd ons gamma nog verbreed met Health Mate therapeutische infraroodcabines en stoombaden.

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, richtten wij een testruimte in waar onze klanten de sauna, het stoombad, een infraroodcabine en een Hotspring® spa konden testten. Al snel kwam daar een testterras bij. Het team van de toenmalige serie Wittekerke vond bij ons de ideale opnamelocatie...

dat meer en meer uitgroeide tot een volledige wellness-tuin met maar liefst 8 verschillende testbaden van het merk Jacuzzi® en Hotspring® Spa en 4 swimspa's en een zwembad dat voorzien is van alle filter- en desinfectietechnieken zodat wij u volledig kunnen informeren over uw toekomstige aankoop.