Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

AquaTropic is meer dan een winkel. 

Bij ons staat uw volledige gezondheid centraal. Lichaam en geest. Onze medewerkers kennen ons gamma door en door en helpen u het juiste bubbelbad, de beste swimspa of ideale infraroodcabine te vinden. Een waterbed of een zwembad? We vertellen u met plezier en expertise wat past, waarom iets werkt en hoe het u ten goede komt. 

In 1996 richtte zaakvoerder Dominique Aquatropic op langs de Leopoldlaan in Maldegem. Na een ongeval kocht hij zijn eerste waterbed op advies van zijn kinesitherapeut. Die had stage gelopen in de VS in een revalidatiecentrum voor veteranen waar gebruik werd gemaakt van waterbedden om doorligwonden te voorkomen en het comfort van de patiënten te maximaliseren.

Onze showroom bracht niet alleen het comfort van het waterbed naar onze klanten, maar ook de onstspanning van onze Hotspring Spa's, sauna's en zonnebanken.

Al snel barstte onze showroom uit zijn voegen en gingen we op zoek naar een betere locatie. Om onze showroom volledig naar onze wens te maken, werd in 2000 het huidige gebouw langs de Staatsbaan 16 in Adegem opgericht. Ons gamma waterbedden en Hotspring Spa's breidde uit en de Health® Mate infraroodcabines kwamen er bij. Het nieuwe gebouw werd uitgerust met een testruimte, ingericht met sauna, stoombad, Hotspring® Spa en Health® Mate infraroodsauna, waar onze klanten in alle privacy hun nieuwe aankoop konden uitproberen.

Gelukkig was er nog ruimte voor uitbreiding in onze tuin. In 2008 kwamen de zwembaden erbij, 2010 onze eerste zwemspa's en sinds 2020 zijn wij naast officiële Hotspring® verdeler ook trotse verdeler van het merk Jacuzzi®, de pioniers in de ontwikkeling van het concept massagebad.

Ondertussen beslaat onze showtuin een oppervlakte van zo'n 700m², voorzien van 4 swimspa's, 7 testspa's, een zwembad en een professionele overloopspa, zodat u, bij uw aankoop zeker bent van uw keuze.

Ons verkoopsteam is een echt familie-team bestaande uit oprichter Dominique, echtgenote Sandra en zoon Gianni. Onze doelstelling is onze klanten een kwalitatief product aan te bieden, aangepast aan de huidige energienormen. Bovendien verlaat u onze showroom niet zonder grondig geïnformeerd te zijn.

Ons service- en plaatsingsteam bestaat uit 2 techniekers: Jean-Pierre en Vic. Zij voeren uw plaatsing correct uit en begeleiden u met de nodige instructies naar het gebruik en onderhoud van uw product toe. Dominique en Gianni staan steeds paraat als back-up.

Kortom! Bij ons kan u terecht voor kwaliteit, deskundigheid en service, zodat u jarenlang kan genieten van uw aankoop!