Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Ergonomie

Een weldaad voor elke rug

Een waterbed neemt 100% de vorm aan van uw lichaam en neemt hiermee alle drukpunten weg op het lichaam. Spanning op de gewrichten, afgeknelde spieren, slapende armen of benen, eindeloos draaien, afknelling van de bloedsomloop zijn hiermee volledig verleden tijd. Direct bij het slapen gaan krijgt u dat zalige zwevende gevoel dat geen enkel slaapsysteem kan evenaren.

Automatisch zal uw lichaam een natuurlijke gezonde ondersteuning aannemen op een waterbed. Met name onder de zwaardere lichaamsdelen zoals schouder en bekken wordt het water weggedrukt en verplaatst zich naar de benen en de schouders. Gevolg: uw bekken kantelt zich naar achter, de ruggenwervels worden uitgerokken en de tussenwervelschijven worden ontlast waardoor ze zich perfect kunnen regenereren. Uw lichaam zal u dankbaar zijn!

Profine® waterbedden worden tevens op maat gemaakt, aangepast aan uw persoonlijke lichaamsbouw. Aan de hand van de Profine® comforttest meten wij uw lichaam op, zodat wij uw watermatras perfect kunnen laten maken, afgestemd op uw persoonlijke behoefte.

Video file