Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Swimspa by AquaTropic

De compactheid en uitstekende indeling maken van een swimspa een absolute meerwaarde. U kan er zowel in ontspannen als kiezen voor een stevige zwemtraining. Swimspa’s bestaan in soorten en maten, met regelbare jets, in één of twee volumes en voorzien van performante filter- en zuiveringsinstallatie.

Bij AquaTropic kiezen we voor Riptide, Endless Pools en Jacuzzi® als voornaamste leveranciers. We maken volop gebruik van de personaliseerbaarheid om voor u een swimspa samen te stellen die bron wordt van pure ontspanning.

Een swimspa: compacte zwemtraining

In een swimspa onderhoudt u lichaam en geest. Letterlijk, want door tegen de stroom in te zwemmen simuleert u in uw swimspa een uitstekende conditietraining. De lage belasting en beperkte impact op spieren en gewrichten zijn extra troeven.

Echte atleten kiezen wellicht voor een volwaardig trainingsbad, maar elke swimspa biedt mogelijkheden. De mate waarin inspanning of ontspanning primeert, bepaalt u helemaal zelf. De compactheid van een swimspa laat nog altijd ruimte voor een zestal personen (ontspanning) of één zwemmer (inspanning). 

Pure ontspanning in uw persoonlijke swimspa

Een swimspa lijkt een beetje op een bubbelbad en kan het jaar door actief gebruikt worden. De sfeervolle ledverlichting opent zelfs het pad naar een avondlijk – of nachtelijk – relaxatiemoment. Goed geïsoleerd en afgedekt, houdt uw swimspa de warmte in het water en reduceert het energieverbruik. 

Elke swimspa hoort bron van inspanning en ontspanning te zijn. Poetsen en urenlange schoonmaaksessies rekenen we daar niet bij: moderne technologie en uitstekende filters houden uw swimspa aangenaam en netjes in alle omstandigheden en bij veelvuldig gebruik. 

Een swimspa, dat is het beste van twee werelden: de inspanning van een doorgedreven zwemtraining, gevolgd door relaxerend ontspanning.