Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Limelight® Spa: uw energiezuinige spa

Een lange en vermoeiende dag gehad?

Nestel u dan in uw Limelight® Spa. Deze energiezuinige spa brengt u volledig tot rust en dompelt u onder in een feeërieke sfeer. Dat alles in de beslotenheid van uw eigen achtertuin.

Onze klanten getuigen

Ontspan in stijl

Alle technologische hoogstandjes van HotSpring® zijn geïntegreerd in de Limelight® collectie. Denk maar aan krachtige hydromassage jetstralen, een fluisterstille 24-uurs filterpomp en een uniek verwarmingssysteem. Het nieuwe FiberCor® isolatiemateriaal maakt deze spa bovendien bijzonder energiezuinig. Combineer dit met een gestroomlijnd design en u verkrijgt het recept voor stijlvolle en maximale ontspanning.

Uw spa steelt de show

Dankzij zijn unieke design wordt uw Limelight® Spa gegarandeerd de ster van uw tuin. Het energiezuinige verlichtingssysteem verlicht niet alleen de volledige spa, maar ook de rustgevende Vidro-waterval. Romantisch rood, magisch blauw of feestelijk geel, u stemt de kleur eenvoudig af op uw stemming, en u wisselt naar hartenlust.

Ziet u dat wellnessparadijs in uw tuin al voor u? Kom dan langs bij AquaTropic en ontdek de energiezuinige Limelight® spa en alle voordelen van een HotSpring bubbelbad in onze showtuin.

Onze Modellen