Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Zwembaden Compass Pools

Een zwembad in de tuin bezorgt u een instant-vakantiegevoel. Los van de zwembeurt die altijd sportief plezier garandeert, creëert een zwembad dus ook een andere mindset. Helder water, de zon, u bevindt zich meteen op een andere – veel meer ontspannen – plaats. 

Dat is helemaal het geval wanneer u zeker bent dat uw zwembad zichzelf vrijwel automatisch onderhoudt, van topkwaliteit is en in maar liefst vijftien verschillende modellen of vijf series bestaat. AquaTropic werkt daarvoor samen met Compass Pools, een garantie op lang, zorgeloos zwemplezier. 

AquaTropic beschikt over een zeer veelzijdig aanbod zwembaden

Het moet al vreemd lopen, wil u in de uitgebreide collectie keramische zwembaden die u bij AquaTropic aantreft, niets zien dat u bevalt. Ongeacht uw specifieke wensen.

Compass Pools beschikt over vijftien modellen in drie series. Van absolute luxe tot een veelzijdig familiezwembad. Daarnaast biedt AquaTropic een breed gamma verlichting, afdekopties en zelfs fonteinen aan. 

Omdat onze monoblok zwembaden uit één stuk zijn, kunnen we ze snel plaatsen. Op 1 dag zit je zwembad in de grond, daarna is het alleen nog aansluiten en afwerken. Na een week duik je in jouw eigen zwembad.

Compass Pools oogverblindend mooi

Onze Compass Pools keramische zwembaden zijn een echte meerwaarde voor uw tuin. Er is een uitgebreid kleurengamma, van subtiel wit tot onze Nova kleuren, die voorzien zijn van een subtiele glitter in de keramische bovenlaag.

Compass Pools maakt monoblok zwembaden een zwembadtype dat bestaat uit één stuk, dus je zwembad heeft geen vervelende naden. De gladde bekleding voelt zacht aan en is gemakkelijk te onderhouden.

Compass Pools en AquaTropic, topservice en zorgeloos zwemplezier

In de van oorsprong Australische zwembadbouwer vonden we een excellente partner. Ze produceren hun keramische zwembadkuipen sinds 2005 in Europa en gebruiken daarvoor onder andere geavanceerde carbonvezelversterking. Hun permanente zelfcontrole staat als een huis. 

Het maakt van de zwembadkuip die wij mogen installeren en plaatsen een kwaliteitsvol geheel dat uitstekend bestand is tegen het weer, uv-straling, chemicaliën, krassen of lekken. AquaTropic garandeert de plaatsing, installatie en dienst na verkoop. 

Wij zijn gespecialiseerd in waterbehandeling. De keramische Compass Pools zijn voorzien van een zelfreinigend systeem en AquaTropic bezit alle nodige expertise om uw zwembadwater glashelder te houden.

Zwembadkuip: kwaliteit uit één stuk

AquaTropic kiest resoluut voor Compass Pools. Dit Australische merk, met geautoriseerde productiefaciliteit in Europa sinds 2005, garandeert een uitmuntende kuipkwaliteit dankzij meer dan 35 jaar know-how en research. Dat leidde tot hun gepatenteerde keramische technologie en de geavanceerde carbonvezelversterking. Door deze unieke samenstelling, is uw zwembadkuip perfect bestand tegen wisselende weersomstandigheden, uv-stralen, chemicaliën en krassen.

Kleurvast, robuust en bestand tegen osmose - water infiltratie in de wanden. Onze zwembaden krijg je niet kapot. Compass Pools is sinds 1981 fabrikant en levert wereldwijd. Onze Compass Pools zijn aan alle mogelijke weersomstandigheden blootgesteld. We gokken dus niet dat onze zwembaden kwalitatief zijn, we weten dat het zo is.

Een zwembad zonder zorgen

Dankzij het gladde oppervlak van jouw Compass Pools zwembad heb je minder onderhoudswerk in vergelijking met andere types zwembaden. Het zwembad heeft bovendien geen tegelvoegen of kantjes waar bacteriën zich aan kunnen vasthechten waardoor je minder producten verbruikt om het water proper te houden.

Je kan onze Compass Pools uitrusten met een standaard filterpallet of met ons huispallet waarbij het water gezuiverd wordt door middel van een glasmedium en chloor- en Ph-regeling automatisch gebeurt.

100% Kindveilige afdekking

Voor alle modellen met een geïntegreerd rolluiksysteem kan de afdekking tot 100kg dragen. De speciale rand zorgt ervoor dat er niets of niemand onder de afdekking kan vallen, want veiligheid is het allerbelangrijkste. Bovendien houdt het rolluik de warmte vast en het water helder. Je kan je zwembad ook uitrusten met een solar-rolluik. Een solarrolluik warmt het water bij mooi, zonnig weer, tot 4° meer op zonder het verbruik van elektriciteit.

Ga naar het overzicht van onze modellen

Eigen plaatsingen