Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Eenvoudig wateronderhoud

Een fantastische spa-ervaring begint met glashelder, fris ruikend water

Wij maken het gemakkelijk om fris en sprankelend helder spa-water te behouden. Met een hele reeks opties en innovatieve oplossingen kunt u het systeem kiezen dat het beste is voor u. De Limelight Spa's hebben een uniek ontwerp met twee filters voor een doeltreffende, constante filtratie. De ene filter zorgt voor een 24-uurs filtratie met de SilentFlo 5000-circulatiepomp die stil en continu werkt, de andere filter zorgt ervoor de de jetpompen het water zuiveren wanneer dat nodig is. Voor het onderhoud van uw Hotspring® Spa kan u kiezen tussen het EverFresh- waterverzorgingssysteem of het Ace-zoutwatersysteem.

100% No-Bypass Filtratie

Al het water in de Highlife® Collectie wordt continu gefilterd. Bij anders spa's wordt het water bij gebruik van de jets voorbij de filters geleid, dus wanneer filtratie het meeste nodig is. De exclusieve high-flow Tri-X® filters filteren een hoger debiet water wat resulteert in glashelder, zuiver water. Bovendien verloopt deze filtratie volautomatisch en fluisterstil.

Tri-X™️ filters

Deze herbruikbare filters maken gebruik van exclusieve driedimensionale technologie om aanzienlijk meer water te filteren dan standaard papieren filters - waardoor ze een belangrijk deel uitmaken van ons systeem voor 100% filtratie zonder omleiding. Dit ontwerp leidt tot een effectievere filtratiezone dan eender welke andere papieren filter van dezelfde grootte.

Chloorvrij baden

Onze Hotspring® Spa's kunnen optioneel uitgerust worden met een Everfresh Ozon systeem. De ozonator injecteert miljoenen minuscule ozonbelletjes in het water van uw spa, die vervuiling uitschakelt. In combinatie met de FreshWater Ag+ zilverionen en het chloorvrije MPS-oxidatiemiddel wordt uw water permanent gezuiverd.

Silentflo 5000® circulatiepomp

Onze Highlife® en Limelight® collecties zijn standaard uitgerust met een 40-watt circulatiepompje waardoor uw water permanent circuleert, terwijl uw verbruik minimaal is. Deze circulatiekit kan optioneel ook geïnstalleerd worden op de Hotspot®SX en TX

ACE waterbehandeling voor uw spa op basis van zout

Het Ace Freshwater® Salt System werkt op basis van zoutelektrolyse die automatisch chloor aanmaakt voor de desinfectie van uw spa.