Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Uw betaalbare spa

Superieure kwaliteit en elegant design

Met de Hotspot® collectie brengt Hotspring® u een betaalbare spa. Van de ruime Rhythm™ voor 6 personen tot de intieme TX, elke spa binnen deze budgetlijn biedt u de superieure kwaliteit en het elegante design die eigen zijn aan Hotspring®.

Onze Modellen

Oogverblindend Design

Elke Hotspot® Spa vormt een dynamisch middelpunt in uw tuin met een oogverblindende afwerking en kenmerkende ontwerpdetails. De omkastingen met subtiele reliëfdetails roepen de pracht van natuurlijke materialen op met de duurzaamheid van geavanceerde composieten. De voorgevormde zitplaatsen en geïntegreerde kussen vormen een mooie aanvulling op het geheel en zorgen samen voor de geweldige uitstraling van de spa.

De kwaliteit die u verdient

Met een Hotspot® spa investeert u in comfort, ontspanning en kostenbewust gebruik. Want ook de budgetlijn staat bekend om haar energiezuinige karakter. Een efficiënte No-FaultTM verwarming en een innovatieve FiberCor isolatie houden de warmte lang vast in de kuip. Zo kunt u nóg meer genieten van de intense hydromassage. 

Aan een aantrekkelijke prijs

AquaTropic helpt u om de Hotspot spa te kiezen die perfect bij uw levensstijl past en zorgt voor een vlekkeloze installatie. Want ook bij deze betaalbare bubbelbaden is een perfecte service voor en lang na uw aankoop inbegrepen. Bovendien kunt u rekenen op 2 jaar garantie op alle onderdelen.