Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Energiezuinige Spa's

Elke spa wordt ontworpen voor maximale prestaties en is volledig geïsoleerd met een spuitschuim die uitzet tot in alle hoeken en spleten voor een optimaal warmtebehoud.
Alle spa's zijn gecertificeerd volgens de strenge vereisten van de California Energy Commission, wat u de gemoedsrust geeft dat de gebruikskosten voor uw spa, om het even waar u woont, laag blijven.

Hot Spring Spa Covers

Onze op maat gemaakte covers sluiten nauw aan op uw spa en houden de warmte ingesloten. De dichte schuimkern en exclusief middenzegel verhogen de isolatiewaarde voor bijkomende energy efficiëntie.

Isolatieschuim met hoge densiteit

Zoals de isolatie, die in de Highlife® collectie wordt toegepast, in commerciële diepvriesapparatuur, bestaat deze isolatie volledig uit schuim en heeft ze een hoge dichtheid. Met het allesomvattende Energy Smart™️-systeem van innovaties zijn deze spa's onze meest energiezuinige.

No-Fault® verwarmingselement

Dit gepatenteerd verwarmingselement gebruikt een unieke behuizingen en weerstand die warmte-overdracht maximaliseert.

Gerecycleerde warmte

De warmte, die tijdens het gebruik van de spa , ontstaat in het technisch compartiment wordt terug overgebracht aan het water, zodat u minder energie verbruikt.

Silentflo 5000® circulatiepomp

Onze Highlife® en Limelight® collecties zijn standaard uitgerust met een 40-watt circulatiepompje waardoor uw water permanent circuleert, terwijl uw verbruik minimaal is. Deze circulatiekit kan optioneel ook geïnstalleerd worden op de Hotspot®SX en TX

Geïsoleerde onderstructuur

De Highlife® spa's zijn voorzien van een kunstof onderstructuur die de energie-efficiëntie verhogen door, door middel van een geribde structuur, isolerende luchtlagen vast te houden en het contact met de koude grond te minimaliseren

Gegarandeerd!

Onze Hotspring Highlife® Aria (4 personen) werd door de TüV-keuring gecontroleerd onder volgende omstandigheden:
- watertemperatuur 37°
- omgevingstemperatuur 10° (gemiddelde zomer-winter)
- permanente circulatie en filtratie
- 3 spa-gebruiken per week gedurende 30 minuten