Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Getuigenissen

Klanten aan het woord

Koen Bonny

Eeklo

Jaren geleden hebben mijn vrouw en ik een vakantiewoning met jacuzzi® in Frankrijk geboekt. Daar ontdekten we voor het eerst de ontspannende effecten van het water. Na een lange dag gingen we met zware benen in de jacuzzi® om een uurtje te relaxen. Dat deed zoveel deugd dat we besloten om er zelf een te kopen.

Chantal Blomme

Damme

Al lange tijd lijd ik aan fibromyalgie. Omdat ik wekelijks een speciale hydrotherapiebehandeling nodig had, besloot ik 20 jaar geleden een spa Sovereign te kopen bij Dominique, nog in de oude winkel. We gebruikten dit bad heel frequent, omdat het zoveel deugd doet aan mijn spieren.

Ik kan Dominique en zijn team alleen maar bedanken voor de jarenlange goede service en het goede advies. Bij vragen staan zij steeds klaar. Echt top! 

Frank Van Leenhove

Knokke-Heist

Ik ben uitbater van Surfers Paradise & Lakeside Paradise, twee watersportcentra in Knokke-Heist. In beide centra hebben we een HotSpring staan. Maar ook bij mij thuis kon zo’n jacuzzi® niet ontbreken.

Wij zijn een heel sportieve familie. Mijn vrouw en ik doen samen Iron Mans, zij heeft deelgenomen aan de Marathon des Sables, ik surf en fiets heel veel. Na elke sportprestatie kruipen wij in onze HotSpring, in de zomer en in de winter.

Els Demeulenaere

Brugge

Als Osteopaat verkies ik zelf de ergonomische slaaphouding van het waterbed. Ik raad het dan ook graag aan aan mijn patiënten.

Rudy Vandesompele

-

Ik heb mijn HotSpring al 10 jaar en ben nog altijd heel blij met mijn aankoop. Alles wat Dominique mij beloofde, klopt. Ik houd alles bij in mijn notaboekje: €750 per jaar betaal ik voor elektriciteit, water en producten. Bij vragen of problemen staan de mensen van AquaTropic mij altijd vriendelijk en bereidwillig te woord. Als een interventie nodig is, komen ze onmiddellijk. Door die goede service hebben mijn vrienden ook bij hen gekocht. Weer een tevreden klant! 

Conny Deceuninck

Maldegem

Wij zijn enorm tevreden over onze HotSpring! We kozen voor AquaTropic, omdat wij daar eerder al een heel goede service gekregen hebben bij de aankoop van ons waterbed. Ook nu hebben ze ons juist geadviseerd. Ik volg de instructies voor het onderhoud die ze meegaven nauwgezet op en kan inderdaad maandenlang genieten van kristalhelder water! Zalig, om ’s avonds na onze zware job in de horeca samen te genieten in de tuin. Wij vertellen het alvast verder.

Familie Mollet

Waarschoot

Na bijna twee jaar dat onze jacuzzi® staat amuseren we ons nog steeds. Ook de kleinkinderen zijn er gek op ... Na twee jaar is het nog steeds het zelfde water waar we nog nooit problemen mee hebben gehad... We hebben wel altijd de dingen opgevolgd zoals het werd voorgeschreven ...

De hoeveelheid kwh valt ook reuze mee ... Deze aankoop is een heel groot succes en we hebben er nog geen moment spijt van ...

Met vriendelijke groetjes 
Fam Mollet - Vermeulen

Fam. Van Vooren

Zomergem

Na anderhalf jaar genieten wij nog elke dag van onze Sovereign jacuzzi®! 's Avonds na het werk combineren we dit met een lekker aperitiefje! Ideaal om te relaxen en wat bij te praten! We zouden onze hotspring voor geen geld meer willen missen! Qua onderhoud en elektriciteitsverbruik valt dit echt goed mee! Na 1,5 jaar voor de eerste maal het water ververst! En qua service is Aquatropic echt top! Ik zou zeggen voor diegene die nog twijfelt, koop een hotspring bij Aquatropic!

Familie Van Vooren, Zomergem