Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Een verplaatsbaar kuuroord in uw tuin: uw HotSpring Spa®

HotSpring Spa® uitgebreid gamma

In het gamma van Hotspring® vindt u bubbelbaden voor ieders budget en ieders smaak, van de gerenommeerde basic Hotspot® tot de door en door moderne Highlife®, met krachtige jets en gestroomlijnd design of de strakke, energiezuinige Limelight®. Welke spa u ook kiest, kwaliteit en energiezuinigheid zijn een vaste waarde. Ontdek alle voordelen van deze bubbelbaden.

Hotspot Spa

Betaalbare kwaliteit

Limelight® Spa

Uw energiezuinige spa

Highlife® Spa

Superieure massage, verbluffend design

Onze klanten getuigen

Hotspring® Spa, een merk dat u kunt vertrouwen

In 1978 introduceerde Hotspring® Spa het eerste, volledig geïsoleerde bubbelbad met onderwaterverlichting en interne filters. In 1984 werd de Moto-Massage® geïntroduceerd, 's werelds eerste, bewegende hydrotherapy jet die een rolbeweging langs de rug maakt met een krachtige stroom masserend water.

Met meer dan 1,5 miljoen verkochte Hotspring® Spa's en meer dan 40 jaar ervaring wéét u gewoon dat u kwaliteit koopt.

Hydromassage: water in beweging

Niet het aantal pk’s, de hoeveelheid water of de jets bepalen het succes van de bubbelbad of spa. Het is de combinatie van die elementen die voor een goede, ontspannende, therapeutische massage zorgt. Wij geloven in ervaring, aanpasbaarheid en maatwerk, dus gaan we bij AquaTropic aan de slag met zitplaatsen en jets tot het letterlijk en figuurlijk goed en juist zit: comfortabel en met stralen op vrijwel elke spiergroep gericht.  

Het ‘Comfort Control’-systeem stuwt lucht en water in perfecte balans het bad in. Voor een krachtige hydromassage of een zachte, fluwelen toets. Eén draai aan de knop volstaat. U hebt en houdt alles in de hand. 

Leun achterover, voel de spanning verdwijnen, geniet van de frisse lucht en het warme water en doe dat vooral met de juiste mensen. 

Jacuzzi® en HotSpring Spa®

‘Jacuzzi®’ is een merknaam die bijna een productnaam geworden is. Zoals ‘Bic’ en ‘Bikini’. Toch blijft het in de allereerste plaats een merknaam: vandaar de ®. ‘Spa’ komt dan weer van ‘sanitas per aquam’, gezondheid door water. En dat HotSpring Spa® naar warmwaterbronnen verwijst, is ook geen toeval. Heet, borrelend water, een krachtige massage en heerlijk zitcomfort zijn de beste remedie tegen stress en stramme spieren. 

Jacuzzi® en HotSpring Spa® bundelen elk apart meer dan een halve eeuw bubbelbad- en spa-ervaring en beide merken zijn toppers in hun vak. 

Hun gamma behelst vrijwel elk budget en ieders smaak. De rode draad? Stuk voor stuk zijn het gestroomlijnde, kwaliteitsvolle, energiezuinige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke staaltjes design en techniek.