Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Betaalbare Energiezuinigheid

Alle Hot Spot Spa's zijn in overeenstemming met de Amerikaanse richtlijn voor efficiëntie van spa's, de APSP-14, en voldoen aan de strenge energierichtlijnen van de California Energy Commission, de hoogste Amerikaanse norm.

Fibercor® isolatie

Dit exclusieve isolatiemateriaal voor de Limelight® en Hotspot®-collectie, vult de omkasting volledig met een dichtheid die vier keer groter is dan de 8 kg/m³ schuim die bij de meeste spa's wordt gebruikt. In combinatie met de Energy Smart™️-eigenschappen houdt deze isolatie het water warm en de energiekosten laag.

Hot Spring Spa Covers

Onze op maat gemaakte covers sluiten nauw aan op uw spa en houden de warmte ingesloten. De dichte schuimkern en exclusief middenzegel verhogen de isolatiewaarde voor bijkomende energy efficientie.

Gerecycleerde warmte

De warmte, die tijdens het gebruik van de spa , ontstaat in het technisch compartiment wordt terug overgebracht aan het water, zodat u minder energie verbruikt.

Optionele Silentflo 5000® circulatiepomp

De Hotspot SX en TX kunnen optioneel uitgerust worden met een 40-watt circulatiepompje waardoor uw water permanent circuleert, terwijl uw verbruik minimaal is.