Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Een complete Hydromassage ervaring

Jacuzzi® maakt het verschil

Het lichaam en de geest van de hedendaagse mens krijgen het hard te verduren. Daaraan ontsnappen – hoe kort ook – doet wonderen. Met een bubbelbad in eigen tuin bepaalt u zelf alle voorwaarden. De enige constante is ontspanning. 

Een bubbelbad of spa is zowat het prototype van wellness. Het water en de bijhorende massage verrichten wonderen. Bij AquaTropic kiezen we met Jacuzzi® voor een topmerk. 

Jacuzzi® spa's, de geschiedenis van een merk

Toen de zeven broers Jacuzzi van Italië naar de Verenigde Staten emigreerden, wisten ze nog niet dat de pomp die ze ontwierpen voor de bewatering van hun boomgaarden een revolutie zou teweegbrengen in de hydrotherapie voor thuis. Aan de basis van deze therapeutische uitvinding en - bij uitbreiding - de hele wellnessector, lag de nood aan pijnverlichting van een kind.

In het uitgebreide Jacuzzi® assortiment vindt u vast de spa van uw dromen

WELLNESS

Voordelen van Hydrotherapie

NATUURLIJKE STRESSVERLICHTING

Ontdek hoe hydrotherapie u helpt te ontspannen, tot rust komen en
en stress te verlichten.

HERSTEL NA INSPANNING

Uzelf onderdompelen in warm water kan na de training spierpijn verlichten en melkzuur helpen afvoeren.

Jacuzzi®

‘Jacuzzi®’ is een merknaam die bijna een productnaam geworden is. Zoals ‘Bic’ en ‘Bikini’. Toch blijft het in de allereerste plaats een merknaam: vandaar de ®. ‘Spa’ komt dan weer van ‘sanitas per aquam’, gezondheid door water. En dat spa naar warmwaterbronnen verwijst, is ook geen toeval. Heet, borrelend water, een krachtige massage en heerlijk zitcomfort zijn de beste remedie tegen stress en stramme spieren. 

Jacuzzi® heeft meer dan een halve eeuw bubbelbad- en spa-ervaring en het merken is de absolute toppers in zijn vak. 

Het gamma behelst vrijwel elk budget en ieders smaak. De rode draad? Stuk voor stuk zijn het gestroomlijnde, kwaliteitsvolle, energiezuinige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke staaltjes design en techniek. 

Hydromassage: water in beweging

Niet het aantal pk’s, de hoeveelheid water of de jets bepalen het succes van de bubbelbad of spa. Het is de combinatie van die elementen die voor een goede, ontspannende, therapeutische massage zorgt. Wij geloven in ervaring, aanpasbaarheid en maatwerk, dus gaan we bij AquaTropic aan de slag met zitplaatsen en jets tot het letterlijk en figuurlijk goed en juist zit: comfortabel en met stralen op vrijwel elke spiergroep gericht. 

Het ‘Comfort Control’-systeem stuwt lucht en water in perfecte balans het bad in. Voor een krachtige hydromassage of een zachte, fluwelen toets. Eén draai aan de knop volstaat. U hebt en houdt alles in de hand. Het ClearRay Active Oxygen™️ systeem zorgt voor schoon, helder water in alle Jacuzzi® spa's.

Leun achterover, voel de spanning verdwijnen, geniet van de frisse lucht en het warme water en doe dat vooral met de juiste mensen. 

Wij geloven in de pijlers van ons succes.

ERFGOED

Door 65 jaar innovatie kunt u er op vertrouwen dat onze wellnessontwerpen voldoen aan de veeleisende normen van Jacuzzi®

PRESTATIES

Het merk Jacuzzi® is de trotse partner van duursporters en professionele teams over de hele wereld.

HYDROMASSAGE

Bevorder uw algehele welzijn dankzij ergonomische zittingen en jets die zich met een perfecte mix van lucht en water precies op de belangrijkste spierstructuren richt.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op met ons en wij helpen je met plezier verder.