Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Clearray Active Oxygen™

Clearray Active Oxygen™ is een nieuwe technologie voor waterbehandeling waarbij ozon wordt gecombineerd met UV-C straling om het water in uw hottub te desinfecteren en het gebruik van chemicaliën te verminderen.

Er wordt een geringe hoeveelheid ozon in het water van de hottub toegevoegd. Het met ozon verrijkte water wordt behandeld door de UV-C stralen, hetgeen tot een natuurlijke reactie leidt. Het water met actief zuurstof vernietigt de meeste ziekteverwekkers in het water op een heel natuurlijke manier.

Het schone en heldere water wordt daarna teruggepompt in de hottub waar het reinigen en schoon houden van het water doorgaat: verontreinigingen worden afgebroken, zodat deze gemakkelijk via de filters kunnen worden verwijderd.

Het krachtigste schoonwatersysteem

De Jacuzzi® hottub waterbehandelingsoplossing maakt gebruik van UV-C technologie, waardoor u de keuze hebt om de juiste dosering chloor toe te voegen, geheel naar eigen behoefte. Welke keuze u ook maakt, het systeem combineert ozon met UV-C technologie om het krachtigste schoonwatersysteem dat maar mogelijk is, te bieden.

UV-C SYSTEMEN

Een geavanceerde, geurloze keuze voor helder water. Dit geavanceerde systeem maakt gebruik van op de natuur geïnspireerd ultraviolet licht om ziekteverwekkers in het water te neutraliseren zodat ze zich niet kunnen voortplanten.

Ozon + UV-c systemen

Deze handenvrije benadering van wateronderhoud gebruikt de kracht van de door de natuur geïnspireerde ozn+UV-C om harder te werken en uw water langer schoon te houden

Eenvoudige filtratie

Eenvoudig, gemakkelijk wateronderhoud met chloor. Een goedgekeurd ontsmettingsmiddel wordt wekelijks en bij elk gebruik toegevoegd om bacteriën en virussen te vernietigen en algengroei tegen te gaan.