Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

J-575 Adembenemend mooi

Van de pioniers in hydrotherapie

Befaamd voor hun designs, prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke spa's, Jacuzzi® gebruikt de natuurlijke kracht van water om uw lichaam en geest te laten recupereren en relaxen.

De adembenemende Jacuzzi ® J-575™ Hot Tub is het summum in achtertuinluxe. Hij heeft een unieke, gebogen curvalux™️ afwerking met subtiele verlichting op de hoeken en is voorzien van 6 zitplaatsen en een therapeutische loungezitting voor zodat uw hele lichaam in ontspanning kan genieten van de rug-, heup en schoudermassage.

Revolutionair Design, Legendarische Prestaties. De J-500™-collectie combineert innovatieve technologie, baanbrekend ontwerp en de legendarische Jacuzzi®-hydromassage. De J-500™ collectie vestigt een nieuwe standaard in de achtertuinse luxe. De serie beschikt over een cutting edge curve design, exterieurverlichting en panelen geïnspireerd op geweven textiel. Gecombineerd met een revolutionaire touchscreenbediening met smartphone integratie en onze beste jets ooit, zijn deze hot tubs zo slim en krachtig als ze mooi zijn.

Watercolour™️ Watervallen

Dubbel gerichte watervallen, waarvan er één wordt gecombineerd met grote roterende rugjets voor een gerichte massage-ervaring.

Curvalux™️ Designer-Buitenkant

Een innovatieve geweven technologie die is afgestemd op uw tuinmeubilair en voorzien van een stijlvolle buitenverlichting.

Protouch™️ glass control

Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk full-color, aan de bovenzijde gemonteerd, waterdicht touch-screen bedieningspaneel.

Capaciteit5-6 volwassenen
Elektriciteit230V - 50Hz - 20A
Afmetingen (cm)231 x 231 x 95/107
Aantal jets49
Ligplaatsja
Circulatiepompja
Adviesprijs incl. Prolast™ cover€34.789