Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Endless Pools® SwimCross®- Trainingszwemspa's

Beeldt u zich uw perfecte ochtendroutine met fitness in: op slechts enkele passen van uw achterdeur wacht een privé-oase, waar u zich volledig en in alle rust kunt focussen op uw welzijn.

Begin elke dag met een efficiënte training in uw SwimCross®-trainingssysteem van Endless Pools®. Zijn unieke zwemjets werden ontworpen om een vloeiende stroom te creëren, die een natuurlijke weerstand biedt voor de ultieme, niet-belastende oefeningen voor het hele lichaam.

Fitness-opties, hydromassage-zitplaatsen en een stijlvol ontwerp vervolledigen het pakket waarmee u uw fitness-doeleinden eenvoudig thuis kunt bereiken.

Modellen

Endless Pools® X500

Afmetingen (cm)457 x 226 x 127
Waterinhoud6245 L
Zwemtechnologie3 ronde zwemjets, 1 River jet
Zitplaatsen3
Hydromassagejets1 grote jet, 2 roterende jets, 2 richtbare jets, 22 mini-jets
ControlesysteemLCD-controlepaneel 230V/32 Amp, 50 Hz
Adviesprijs vanaf incl. BTW€ 35.370

Endless Pools® X2000

Afmetingen (cm)610 x 226 x 147
Waterinhoud8895 L
Zwemtechnologie3 ronde zwemjets - 1 River jet
zitplaatsen4 in spa-gedeelte, 1 in zwemgedeelte
Hydromassagejets36
ControlesysteemLCD-controlepaneel 230V/48 Amp, 50 Hz
Adviesprijs vanaf incl. BTW€ 53.600

SwimCross-trainingssysteem

De zwemjets zijn ontworpen voor de zwem- en trainingsopties die geschikt zijn voor alle leeftijden, lichaamsgroottes en vaardigheidsniveaus. Drie ronde zwemjets (bovenaan) zorgen voor weerstand, terwijl de River-jet (onderaan) u optilt. Alle jets gebruiken een versterkend effect om meer water aan te zuigen en zo het volume te verhogen.

Duurzame omkasting

De omkastingspanelen zijn 18,5cm breed en zijn voorzien van ee fijn geborstelde reliëfstructuur die de achtergrond vormt voor de dubbele 3D contourbanden die het hele trainingssysteem omgeven. Het spelen met licht en schaduw creëert een visuele diepte en interessante buitenkant.

Naadloze kuip

De ruime en naadloze acryl kuip, beschikbaar in Ice Grey en Alpine White, heeft een duurzaam ontwerp waardoor ze langdurig mooi blijft.

Spa-zitplaatsen met hydromassage-jets

Vier verschillende hydromassage-jets zijn perfect geplaatst in twee luxezitplaatsen met kussen en een zitplaats in het midden. De jetconfiguraties bestaan uit mini-jets, roterende jets, clusters en richtbare jets, die samen alle zones van de rug en benen behandelen voor een perfecte cool down.

Waterbehandelingssysteem

Via milieuvriendelijke CD-ozon desinfectie blijft het water kristalhelder met minder chemicaliën. Water circuleert via het CD-ozonsysteem dat gebruik maakt van de hydromassagepomp op lage snelheid.