Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Hygiëne

Stop allergieën

Per nacht verliest uw lichaam tot 1/2 liter vocht en per week meerdere milligram aan huidschilfers en haren. Dit is de ideale voedingsbodem en leefwereld van de spinachtige micro-organismen, namelijk de huisstofmijt. De allergenen van de huisstofmijt worden als de meest gevaarlijke allergieverwekkers bestempeld.

Hoes SilverPlus met aanritsbare capliner

Profine® watermatrassen bestaan uit een vinylommanteling die geen zweet, lichaamszouten, huidschilfers en haarresten laten indringen. U kan eenvoudigweg met een vochtige doek of met de Profine® vinylcleaner of vinyldoekjes alle lichaamsafval verwijderen. Een Profine® capliner maakt het reinigen nog eenvoudiger en de hoezen van onze waterbedden zijn afritsbaar èn voorzien van een middenrits, zodat u ze thuis, in uw machine kan wassen. U mag de hoes wassen op 60°, dat is de temperatuur waarbij alle huisstofmijt gedood wordt.

Kent u het frisse gevoel van nieuwe lakens op het bed? Dat is het propere, frisse gevoel dat u krijgt bij het slapen op een Profine® waterbed, elke nacht opnieuw.