Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Gebouwd om een leven lang mee te gaan

Iedere Riptide® zwemspa heeft een hoogwaardige acryl kuip en is volledig geïsoleerd met gesloten cellig PU schuim. Alle componenten worden ingebouwd in een gegalvaniseerd frame met roestvrijstalen bevestiging. Onze standaard ligt dus heel hoog!

Ergonomische zittingen en verkwikkende hydrotherapie jets

Met zachte contouren en ondersteunende zittingen zijn de ligplaats en zitplaatsen ontworpen om het lichaam te ontspannen. Iedere roestvrijstalen hydrotherapie jet is perfect geplaatst en maakt zelfs de meest gespannen plaatsen in uw nek en schouders, onderrug, benen en voeten, los.

Gepatenteerde turbo zwemjets

Na jaren van research en testen, heeft de Oasis Turbo zwemjet een gelijkmatige, continue tegenstroom die u een ongeëvenaarde zwemervaring zal geven.

Gemakkelijk zwemmen

De revolutionaire OASIS 3-inch turbo zwemjet geeft een gelijkmatige zwemstroom. Dit gecombineerd met een uniek design van de kuip, zorgt er voor dat de hele familie een fantastische workout heeft.

Energiebesparend design

Door het design van de Riptide® zwemspa, wordt de warmte vastgehouden waardoor deze minder energie verbruikt.
- de hoogdensiteit cover verhindert energieverlies aan de bovenzijde van de spa.
- de kuip zelf is geïsoleerd met meerdere lagen isolatieschuim
- De ABS onderkuip met extra isolatielaag verhindert energieverlies via de grond.
- De omkasting heeft nog een extra warmtereflecterende laag.

Eenvoudig wateronderhoud

Hou uw spa water eenvoudig proper en helder. Onze permanente circulatie in combinatie met de standaard ozondesinfectie doodt verontreiniging, de filters houden verontreiniging vast, wat resulteert in kristalhelder water.