Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Boxsprings Belvga

We slapen een derde van ons leven. Ons en uw bed is met andere woorden een cruciaal meubelstuk. Daarom laten we bij AquaTropic niets aan het toeval over en kiezen we voor de boxsprings voor Belgisch vakmanschap. 

Belvga staat bekend om slaapcomfort op maat. Uw nachtrust is voor ons heel belangrijk. En we willen het u zo comfortabel mogelijk maken, zowel qua uitstraling als qua gevoel.

Alles aan een bed is bij ons aanpasbaar en individueel samen te stellen. Dankzij kwaliteitsmaterialen en deskundig vakmanschap geniet u jarenlang van een zalige nachtrust.

Belgisch slaapvakmanschap van Belvga

Belvga-matrassen bestaan uit een pocketverenkern met vijf zones. Elke veer wordt thermisch gehard en afzonderlijk ‘verpakt’ in een trommelvormig, katoenen zakje. 

Belvga-boxsprings worden gemaakt van kwaliteitshout. Een doorlopend houten paneel ondersteunt de kern van de boxspring én elke veer, wat resulteert in zowat perfecte harmonie met de matras. 

Voeg daar nog een ideale luchtcirculatie aan toe, de wetenschap dat de pocketveerkernen van Belvga aan de REACH-norm voldoen en de Öko-Tex-certificatie en het resultaat mag duidelijk zijn: het beste, meest geïndividualiseerde slaapcomfort is een zekerheid! 

Video file