Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Beddengoed

Last but not least en in geen geval van ondergeschikt belang: hoeslakens en dekbedden zijn de kers op de taart. De afwerking van uw boxspring of waterbed. 

Daarom besteden we er bij AquaTropic voldoende aandacht aan. Echte afwerking zit hem immers in de details. En in de kwaliteit van uitstekend beddengoed.

Kies het beddengoed en hoofdkussen dat past

Beddengoed weerspiegelt uw persoonlijkheid en stijl. Van bordeaux hoeslakens tot fleurige satijnen overtrekken, bij AquaTropic vindt u een ruim gamma beddengoed voor uw waterbed of boxspring. Dat kwaliteit daarbij de cruciale factor is, mag duidelijk zijn: op een kwaliteitswaterbed of boxspring hoort dito beddengoed. 

AquaTropic kiest voor topmerken als Damai, HNL, Lakebos … Bij deze merken vindt u dekbedovertrekken van 240x220 en zelfs 260x220. Het Duitse Bella Donna brengt dan weer hoeslakens in 42 kleuren, specifiek ontwikkeld voor waterbedden.  Maak ook van uw hoofdkussen een bewuste en weloverwogen keuze. AquaTropic kiest voor kwaliteitsvolle topmerken als Paradies en Innersleep en laat u een selectie maken uit anti-allergene kussens of specifieke hoofdkussens met extra neksteun.

Bella Donna hoeslakens