Voor elk showroombezoek voor grote aankopen zoals bubbelbaden, swimspa's, zwembaden, infraroodcabines en waterbedden vragen wij u een afspraak vast te leggen. Zo kunnen wij u ongestoord alle nodige uitleg verschaffen.

Stoom wordt al duizenden jaren lang als helend ervaren. En dat is helemaal terecht: door de hoge luchtvochtigheid en de temperatuur van 45° C begint u te zweten en verlaten alle afvalstoffen uw lichaam. Een stoombad of hammam kopen is dan ook gezondheid in huis halen. Na elke verkwikkende sessie kunt u er weer volop tegenaan gaan! 

Tylo Elysée

Design stoomcabines van Tylö

De stoombaden van Tylö zijn gemaakt van speciaal high-tech plastic, dat perfect geschikt is voor de hoge luchtvochtigheid. De cabines zijn voorzien van koepelvormige plafonds en deuren van veiligheidsglas. 

Stoomdouches voor uw badkamer of wellness-center

Bij Tylö vindt u ook stoomdouches: een slimme combinatie van een relaxerende hammam en een douche. De Tylö impression is perfect voor thuisgebruik: deze compacte wellnesshoek past in elke badkamer. Maar u kunt dit stoombad ook kopen voor uw openbaar zwembad of hotel. De stoomdouche is verkrijgbaar in verschillende modellen. 

Wedi Sanoasa

Waan uzelf in het verre Oosten

Wilt u samen met uw hammam ook de gezellige oosterse sfeer in huis halen? Dan kunt u een stoombad op maat kopen van de Duitse topfabrikant Wedi. Afwerking in mozaïektegels of tadelakt (een natuurlijk pleistermateriaal) en verlichting op maat creëren de sfeer waarvan u droomde. Bespreek uw wensen met ons en bezorg ons een plan van uw ruimte. Dan maken wij voor u een 3D-plan van uw stoombad op.

Vertrouw op onze expertise

AquaTropic zorgt voor een perfecte plaatsing. Schuilt er een heuse doe-het-zelver in u? Dan kunt u ook een zelfbouw stoombad kopen. Onze experts adviseren u graag bij de plaatsing. Ook losse onderdelen kunt u bij ons bestellen.

Benieuwd naar de relaxerende werking van een stoombad? Kom langs in onze showtuin en test de voordelen gratis uit. Met een subtiele stoombadgeur van Camylle komt u volledig tot rust.   

Camylle saunageuren

 
 

VRIJBLIJVEND TESTEN

Eerst uitproberen?
Kom testen in onze showtuin

In onze showroom en showtuin ontdekt u vrijblijvend het volledige gamma wellness en sleep.

Maak een afspraak of bekijk de openingsuren