Voor elk showroombezoek voor grote aankopen zoals spa's, swimspa's, zwembaden, infraroodcabines en waterbedden vragen wij u een afspraak vast te leggen. Zo kunnen wij u ongestoord alle nodige uitleg verschaffen.

Voor elk showroombezoek vragen wij u een afspraak vast te leggen.

Voetenbaden, opwarmen, afkoelen en rusten... Een saunaritueel is uitermate geschikt om uw batterijen opnieuw op te laden. Maak het u gemakkelijk en kies voor een sauna bij u thuis. AquaTropic helpt u graag in de zoektocht naar uw perfecte sauna.

Sauna prof

sauna barrel

De weldaad van sauna

Een sessie in de sauna is niet alleen ontspannend, maar is ook een heuse weldaad voor uw lichaam. De gezondheidsvoordelen zijn:

  1. Betere weerstand: in de sauna past uw lichaam zich snel aan verschillende temperaturen aan. Ideaal om uw weerstand te versterken.
  2. Dieptereiniging: door flink te zweten, reinigt u uw lichaam. Vergeet niet om na de sessie goed te drinken!
  3. Goede doorbloeding van alle organen: uw aderen verwijden zich bij het opwarmen en trekken weer samen bij de afkoeling. Deze training houdt uw aderen gezond!

 

Saunacabines voor elke woning

Of u nu voor een standaardsauna gaat of voor maatwerk, in onze showroom vindt u gegarandeerd de juiste cabine voor uw ruimte. 

Voor een authentiek element in uw tuin kiest u voor de Grizzly Sauna Barrel.

Ook voor losse onderdelen (ovens, sturingen, banken...) kunt u op ons rekenen.

Kwalitatieve sauna-ovens van Eos, Helo en Tylö

Ook in de saunawereld selecteerde AquaTropic voor u de beste merken. Eos is marktleider in besturingen voor professioneel en privégebruik. Ook Helo verdeelt wereldwijd kwalitatieve saunasystemen. Met Tylö kiest u dan weer voor Zweedse topkwaliteit en een strak Scandinavisch design.

100% ontspanning

U wil uw saunasessie nog ontspannender maken? Kies dan voor de juiste geur. Bij Camylle vindt u etherische oliën die 100% zuiver en natuurlijk zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een sauna? Bespreek uw wensen met ons. Kom langs en test uw sauna uit!
 

 
 
 
 
 

VRIJBLIJVEND TESTEN

Eerst uitproberen?
Kom testen in onze showtuin

In onze showroom en showtuin ontdekt u vrijblijvend het volledige gamma wellness en sleep.

Maak een afspraak of bekijk de openingsuren