Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Een Health Mate® infraroodcabine 

boost jouw gezondheid

Een Health Mate® infraroodcabine staat bekend voor het verlichten van alle soorten pijn. Maar, ze zijn er niet alleen voor mensen met pijn. Onze infrarood cabines zijn er ook voor jou, en iedereen die graag iets positief wil doen voor hun gezondheid. Zo is een Health Mate infraroodcabine voor onder andere mensen in revalidatie heilig.

Maar ook sporters maken er veelvuldig gebruik van om hun prestaties te boosten. Mensen die graag gezond leven, afvalstoffen efficiënt willen verbranden en zo hun afweersysteem een boost willen geven, hebben baat bij een Health Mate infraroodsauna. Kortom: Health Mate® infrarood is goed voor ieders gezondheid!

Een infrarood sauna, gezond of niet?

VOOR IEDEREEN DUS!

Zeker weten! Health Mate infraroodtherapie stimuleert de bloedsomloop, waardoor het hart krachtiger gaat kloppen en de bloedvaten verwijden. Zo wordt de doorbloeding gestimuleerd en de cellen van ons lichaam beter van zuurstof voorzien. Een betere bloedcirculatie betekent dat er meer gifstoffen van het celniveau naar het huidoppervlak stromen om de gezondheid van de cellen te verbeteren en het immuunsysteem te versterken.

Je lichaam wordt gereinigd en je huid verjongd.

Jouw immuunsysteem versterken

Dat een Health Mate infrarood cabine goed is voor ieders gezondheid is een feit. Maar hoe zit dat nu precies? Het verhogen van de kerntemperatuur van het lichaam is daarbij van groot belang. Hoewel Health Mate infraroodsauna’s je anders opwarmen dan bijvoorbeeld koorts, biedt de verhoogde lichaamstemperatuur dezelfde voordelen, waaronder de productie van witte bloedcellen.

En witte bloedcellen, die spelen een belangrijke rol in het afweersysteem. Als het lichaam zich moet verdedigen tegen virussen, bacteriën of parasieten, worden er witte bloedcellen bij gemaakt. Bij het gebruik van een Health Mate infraroodcabine ben je het virus, de bacterie of parasiet dus voor. Het maakt constant nieuwe witte bloedcellen aan, ook zonder dat je lichaam tegen iets vecht.

Omdat Health Mate infraroodstralen zich direct overzetten op het menselijke lichaam in plaats van eerst de lucht te verwarmen, verhoogt de kerntemperatuur van het lichaam en produceert het diep, ontgiftend zweet op cellulair niveau. Dat is waar de meeste gifstoffen zich bevinden. Uw zweet duwt de gifstoffen naar buiten, waardoor uw lichaam gereinigd wordt en uw huid verjongd. Onze therapeutische infrarood stralen helpen ook bij het verlagen/verhogen van de bloeddruk, gewichtsverlies en een breed gamma aan andere voordelen voor de gezondheid.

Niet alleen fysiek maar ook mentaal biedt een Health Mate® infraroodcabine ondersteuning

Een Health Mate infraroodcabine biedt niet alleen steun aan mensen met fysieke klachten, maar ook mentale. Zo verminderen de klachten bij depressieve patiënten na een aantal therapeutische infrarood sessies.

Ook personen met autisme zijn erg geholpen met een Health Mate infraroodcabine. Ze hebben onder andere vaak last van verminderde bloedcirculatie in bepaalde delen van de hersenen. Omdat een infrarood sauna de bloedcirculatie en daarbij onze gezondheid opmerkelijk verbeterd, hebben zij er enorm veel baat bij.

Een Health Mate® infraroodsauna is goed voor iederéén!

Zijn er nog meer voordelen verbonden aan een Health Mate infraroodcabine?

Een betere vraag zou zijn; ‘Welke nadelen zijn er aan verbonden?’. Want het antwoord daarop is: geen. Doordat onze infraroodcabines therapeutisch zijn kan je er alle kanten mee op:

Het versterkt ons immuunsysteem

we geraken efficiënt toxische stoffen kwijt

het ondersteunt ons hart

helpt bij het verliezen van gewicht

is goed voor je huid

En veel meer. Een Health Mate infrarood cabine is een enorme toevoeging aan onze gezondheid, het beschermt ons en is daarbij dé manier om eens lekker te ontspannen. Want wat is er leuker dan een half uurtje genieten in jouw infraroodcabine bij je thuis?

Nick Nuyens

WIELRENNER

“Mijn lichaam zag tijdens trainingen enorm af. In mijn zoektocht naar een manier om het herstel van mijn spieren te optimaliseren, kwam ik terecht bij de infraroodsauna’s van Health Mate.”

“Ik ondervond dat ik sneller recupereerde waardoor ik de trainingsintensiteit nog kon opvoeren. Fysieke en mentale vermoeidheid verdwenen in mijn infraroodsauna.” “Health Mate levert topkwaliteit en topservice. Bovendien garanderen ze een levenslange garantie. Dat is dus zorgeloos genieten!”

Marc Herremans

IRONMAN

Marc ‘Ironman’ Herremans voorstellen, hoeft wellicht niet meer. 

Door een fietsongeval raakte hij verlamd, maar dat gaf hem tegelijk de drive om door te zetten. Marc: “Door mijn verlamming heb ik vaak last van mijn rug en heb ik veel spierspasmen en spierpijn. Zonder mijn infraroodsauna van Health Mate® zou ik wellicht pijnstillers nodig hebben en veel meer kine, maar dat hoeft nu niet. Mijn dagelijkse infraroodsessie houdt mijn spieren soepel en laat me toe mijn training op te drijven. Vooral in de aanloop naar een wedstrijd is mijn Health Mate® infraroodsauna onmisbaar. Het is mijn natuurlijke pijnstiller!”