Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Goede conditietraining zonder zware belasting

Beeldt u zich uw perfecte ochtendroutine met fitness in: Op slechts enkele passen van uw achterdeur wacht een privé-oase, waar u zich volledig en in alle rust kunt focussen op uw welzijn.

Begin of eindig elke dag met een efficiënte training in uw Endless Pools® zwemspa waarvan de unieke jets werden ontworpen om een vloeiende stroom te creëeren, die een natuurlijke weerstand biedt voor de ultieme, niet-belastende oefeningen voor het hele lichaam.

Omdat het lichaam gewichtsloos is, belast u gewrichten veel minder, waardoor de kans op blessures aanzienlijk vermindert. Daardoor kan u zelfs met onderliggende kwalen aan uw gezondheid en conditie werken.

Fitness-accessoires

Weerstandsbanden

Voeg meer opties toe aan uw work-out met deze weerstandsbanden. Bevestig de banden gewoon aan de ingebouwde verankeringspunten van uw Endless Pools fitness-systeem en voer de verschillende krachtopbouwende oefeningen uit.

Onderwaterspiegel

Kijk naar uzelf terwijl u zwemt en verfijn uw stijl voor betere prestaties met de optionele roestvrijstalen spiegel van 61 x 130 cm. De spiegel wordt op de bodem van de zwemspa geplaatst, waar de gewichtsverdeling ervoor zorgt dat de spiegel veilig op zijn plaats blijft.

Aqua Bike

Deze lichte en toch stevige, vaste Aqua Bike biedt u een efficiënte training zonder druk op uw spieren en gewrichten. Met een gewicht van slechts 9,5 kg is deze fiets ideaal voor trainingen met lage en gemiddelde intensiteit. Stel de fiets op voor de zwemstroom en het wordt een uitdagende rit.