Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

Uw gepersonaliseerde watermatras kopen

Met Zensleep® brengt Profine een revolutionair stabilisatiesysteem op de markt, volledig op maat van uw lichaam. Maar ook de stabilisatie met fiber of hydrocilinders zorgt voor een perfecte ruggenwervelondersteuning. Een Profine watermatras kopen is dan ook kiezen voor een betere nachtrust: een verademing voor lichaam en geest!

Video file

Zensleep: Het beste van 2 werelden

Een traditionele matras kopen of toch maar een watermatras? Met Profine moet u die beslissing niet maken, want Zensleep combineert de comfortzones van een traditionele matras met de voordelen van een waterbed. De druk op uw bekken en schouders wordt verminderd, doordat het water zich verplaatst. Uw bekken kantelt licht en de tussenwervelschijven worden ontlast. Uw lichaam krijgt een natuurlijke houding en wordt volledig gedragen door uw watermatras.

Deskundig slaapadvies

Laat u bij het kopen van uw watermatras adviseren door de specialisten van AquaTropic. We analyseren uw lichaamsbouw met behulp van een comforttest, en maken uw stabilisatie op maat. Zo kunnen we uw watermatras voorzien van extra steun voor uw lenden, bekken of schouders. Alleen op die manier krijgt uw lichaam de ergonomische ondersteuning die het verdient.

Het comfort zelf ervaren? Kom langs in onze showroom