De voorbije 40 jaar is er veel onderzoek gedaan naar het effect van een infraroodsauna op onze gezondheid, onder andere bij mensen die last hadden van spierpijnen en stijfheid aan de gewrichten. Hun levenskwaliteit gaat er dankzij een infraroodsauna merkbaar op vooruit. Meer zelfs, vaak is het de enige manier om de pijn te baas te kunnen - vooral bij mensen met fibromyalgie en reuma.

Effect van infraroodstraling op uw spieren

• Omdat de stralingselementen van Health Mate moleculen in ons lichaam in beweging zetten, wordt er warmte opgewekt binnen in ons lichaam. De warmte zorgt ervoor dat (gespannen) spieren zich ontspannen en meer flexibel worden. Omdat uw bloedsomloop gestimuleerd wordt, krijgen uw spieren ook meer doorbloeding.

• Tegelijk maakt ons lichaam onder invloed van infraroodstraling endorfine aan, een stof die wordt opgewekt tijdens o.a. inspanning en seksuele opwinding. Endorfine werkt als pijnstiller en zorgt ervoor dat we ons gelukkig voelen.

Verwen uw lichaam

Dat verklaart waarom mensen met spierpijn die 2 à 3 keer per week in een Health Mate-infraroodsauna zitten, opmerkelijk minder last hebben en minder vaak een beroep moeten doen op een kinesist. Ook Marc Herremans is een trouwe gebruiker van Health Mate. Lees hier alle getuigenissen!

Kom gerust langs in onze showroom om meer te weten te komen over de voordelen. Onze medewerkers helpen u om de Health Mate infraroodcabine te vinden, die volledig aan uw wensen voldoet.

VRIJBLIJVEND TESTEN

Eerst uitproberen?
Kom testen in onze showtuin

In onze showroom en showtuin ontdekt u vrijblijvend het volledige gamma wellness en sleep.

Maak een afspraak of bekijk de openingsuren