Bedtextiel, hoofdkussens en onderhoudsproducten?

Uw nieuw of bestaand bed wordt nog comfortabeler en mooier bij het aankleden ervan. U hebt bij ons een ruim aanbod dekbedovertrekken , hoeslakens en andere bedtextiel van verschillende kwaliteitsmerken zoals Bella Donna, Damai, Nightkiss, Hnl living en Arli.

Een dekbed afgestemd op uw behoefte

Aquatropic kiest voor kwalitatieve dekbedden van Paradies. Deze collectie bestaat uit donsdekens met Eend- en Ganzen dons alsook het onderhoudsvriendelijke textielvulling – Paradies Fill.

NAAR HET DEKBED OVERZICHT

Hoofdkussens voor buik- , rug- en zijslapers

Een afgestemd hoofdkussen is al even belangrijk en persoonlijk als het juiste slaapsysteem kiezen. Een aangepast kussen voor uw bed zorgt voor een harmonie die een veilige nactrust waarborgt. Het Innersleep gamma heeft voor elk wat wils:

  • Biogreen: gemaakt uit een unieke flexibele visco-elestaische schuim op basis van natuurljike essentiële olie.
  • Malvé : bestaande uit een natuurlijke aanvoelende Polyurethaankern, aanbevolen voor buik- en zijslapers.
  • Latex: op natuurlijke basis samengestelde latexkwaliteit.

BEKIJK DE HOOFDKUSSENS

Onderhoudsproducten voor uw waterbed

Een waterbed heeft wat extra onderhoud nodig ten opzichte van een droog slaapsysteem. De vinyl van een waterbed dient gereinigd te worden en ingesmeerd te worden. Daarnaast voegt u elke 6 maanden een flesje conditioner toe om algengroei tegen te gaan. Zo verlengt u niet alleen de levensduur van uw bed, maar bent u ook eigenaar van het enigste slaapsysteem die 100% reinigbaar is.

Aquatropic heeft steeds alle producten op voorraad voor het onderhoud van uw waterbed. Indien u dat wenst worden de gewenste producten u per postpakket toegestuurd.

NAAR DE ONDERHOUDSPRODUCTEN

Service, ook vanop afstand

Om onze klanten een exellente service te bieden maken we handleidingen en informeren we ook 6-maandelijks per e-mail wanneer het tijd is om conditioner toe te voegen aan uw waterbed.

Indien u deze mail graag zou ontvangen kunt u zich hier inschrijven.