2-sleep: uw waterbed met boxspringlook

Bij het slaapsysteem 2-Sleep van Profine gaan vooruitstrevend ligcomfort en wellness hand in hand. En dat in een uniek boxspring-design. Stel uw gepersonaliseerde waterbed samen met AquaTropic.

Exclusief design

Elk 2-sleep waterbed wordt volgens de regels van de kunst gemaakt, met de beste materialen. Doordat u zelf de stof en kleur kiest, wordt uw bed een uniek stuk. Bij AquaTropic vindt u ook een uitgebreid gamma hoofdborden, nachttafels en andere bedboxen (ook beschikbaar voor boxspring). 

Uw wellness-bed

Met de uitbreidingsopties van Profine tovert u uw waterbed om in een ware oase van rust. Het 2-vibes massagesysteem stimuleert uw bloedsomloop en bouwt uw spanning af. Maar ook de 2-sound heeft een therapeutische werking. Met een “pulse geber” onder uw watermatras wordt muziek op uw lichaam overgedragen in de vorm van trillingen. Een extra dimensie voor uw multimediabeleving!

B-Box: boxspring en waterbed in één

B-Box is een sterk staaltje design, dat 1 helft Zensleep met 1 helft boxspring combineert. De zensleepbox heeft geïntegreerde gewichtsverdelers; de boxspring-onderbouw bestaat uit thermisch veredelde 5 zone-pocketveren. Uw waterbed krijgt een volledig nieuwe look.

Met Profine gaat een nieuwe slaapwereld voor u open. Ervaar het comfort in onze showroom