Voordelen van een waterbed

 • 1.
  Ergonomie
   

  drukverlaging door drukverdeling

 • 2.
  Hygiëne
   

  matras afwasbaar / hoes wasbaar 60° C / geen huismijt / geen allergieën, geen schimmels

 • 3.
  Persoonlijke klimaatregeling
  koel in zomer / warm in winter

 • 4.
  Therapeutisch
   

  rheuma, arthritis, bloedsomloopstoornissen, koude voeten, spier- en gewrichtspijnen

 • 5.
  Tot 10 jaar garantie

Voor elk showroombezoek voor grote aankopen zoals bubbelbaden, swimspa's, zwembaden, infraroodcabines en waterbedden vragen wij u een afspraak vast te leggen. Zo kunnen wij u ongestoord alle nodige uitleg verschaffen.

Profine waterbedden: 100 % Belgische slaapkwaliteit

AquaTropic kiest resoluut voor Profine. Omdat hun kwaliteitswaterbedden in België worden gemaakt, kan deze fabrikant met maatwerk ontzettend snel inspelen op uw slaapnoden.

Op maat van uw dromen

Voor elk bed is een uitgebreid gamma aan stabilisatiesystemen mogelijk, van zachte deining, tot onmiddellijk stil, van een eendelige matras tot een duosysteem op maat. Ook het design van Profine waterbedden bepaalt u helemaal zelf. Kies voor uw Firstline waterbed een hoofdbord met stofbekleding, leatherlooks of hout. En kent u 2-sleep al? Dit waterbed met boxspringlook is een symbiose van wellness en ultiem ligcomfort.

Weg met slapeloze nachten

Van de plaatsing en het onderhoud hoeft u alvast niet wakker te liggen. Onze experts verwennen u met voortreffelijke materiaalkennis, zodat Profine waterbedden voor u geen geheimen meer kennen. Bovendien heeft AquaTropic een eigen plaatsings- en servicedienst. Het enige wat u moet doen, is genieten van een verkwikkende nachtrust.

Wilt u het comfort van Profine ervaren? Kom langs in onze showroom. U kunt rekenen op deskundig slaapadvies. Met een comforttest gaan we na welke stabilisatie het beste bij uw lichaam past.