Wij maken graag tijd voor u!

Wij nemen graag onze tijd om onze klanten grondig te informeren en hun dromen te realiseren. Om grote druktes te vermijden, vragen wij u om, voor grote aankopen, een afspraak vast te leggen. Dit kan via ons webformulier of op telefonisch 050/71 93 92. Voor onderhoudsproducten en beddengoed kan u uiteraard steeds zonder afspraak bij ons terecht.

Een verkwikkende nachtrust begint bij het kopen van het juiste (water)bed. Met een design dat u tot rust brengt, en een matras die uw volledige lichaam ondersteunt.

Belgische topkwaliteit

Als waterbeddenspeciaalzaak maken we u graag wegwijs in de slaapwereld van Profine waterbedden en Beluga boxsprings. Deze Belgische huismerken weten als geen ander design en comfort te verenigen. U bepaalt het uitzicht van uw bed volledig zelf, van de stof tot het hoofdbord. Bij het kopen van een waterbed wordt uw matras bovendien volledig aangepast aan uw lichaam, met extra steunpunten waar nodig. Want uw rug heeft er recht op.

Ontdek onze service

Vakkundig advies en uitstekende materiaalkennis zijn de basisingrediënten van een bezoek aan onze showroom. We informeren u graag over de voordelen van een waterbed en laten u die graag aan den lijve ondervinden. Met een lichaamsanalyse helpen we u het waterbed te kopen dat uw slaapcomfort naar een hoger niveau tilt.

Uw slapeloze nachten vaarwel zeggen? Kom langs en laat u bijstaan door onze slaapexperts om een waterbed of boxspring te kopen. 2 maand proefslapen is mogelijk!

Tevreden klanten aan het woord

Wij zijn enorm tevreden over onze HotSpring! We kozen voor AquaTropic, omdat wij daar eerder al een heel goede service gekregen hebben bij de aankoop van ons waterbed. Ook nu hebben ze ons juist…