Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
close

AquaTropic is meer dan een winkel. 

Bij ons staat uw volledige gezondheid centraal. Lichaam en geest. Onze medewerkers kennen ons gamma door en door en helpen u het juiste bubbelbad, de beste swimspa of ideale infraroodcabine te vinden. Een waterbed of een zwembad? We vertellen u met plezier en expertise wat past, waarom iets werkt en hoe het u ten goede komt. 

Bij ons staat uw volledige gezondheid centraal. Lichaam en geest. Onze medewerkers kennen ons gamma door en door en helpen u het juiste bubbelbad, de beste swimspa of meest ideale infraroodcabine te vinden. Een waterbed of een zwembad? We vertellen u met plezier en expertise wat past, waarom iets werkt en hoe het u ten goede komt. 

In 1996 richtte zaakvoerder Dominique Aquatropic op. Onze eerste winkel, langs de Leopoldlaan, barsste al snel uit zijn voegen, dus gingen we op zoek naar een geschikte grond om onze nieuwe showroom te bouwen. Deze opende op 2 december 2000. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, werd ook onze showtuin, die eerst startte met een testruimte, meer en meer uitgebreid tot een volledige wellness-tuin waar met maar liefst 8 verschillende testbaden van het merk Jacuzzi® en Hotspring® Spa en 4 swimspa's. Ons zwembad is voorzien van alle filter- en desinfectietechnieken zodat wij u volledig kunnen informeren over uw toekomstige aankoop.

Dominique

Zaakvoerder

Water en gezondheid gaan hand in hand, net als water en plezier. Bij zaakvoerder Dominique Collier zat de waterkriebel er al van jongs af in. Als kind zwom hij maar al te graag in hun zwembad thuis en tot op vandaag is hij een actief duiker. In 1994 besloot zijn vader een jacuzzi te kopen: het werd een HotSpring spa. Niet veel later ontstond AquaTropic, een uitgelezen kans om zijn passie en kennis met u te delen.