AquaTropic laat u de helende kracht van water ontdekken. Niet alleen met een uitgebreid wellness-gamma, maar ook met waterbedden van topkwaliteit. Wilt u graag een Jacuzzi®, Hotspring® Spa, swimspa, zwembad of sauna kopen? Begin uw ontdekkingstocht dan in onze showtuin. Onze experts luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat elk product volledig bij u past

De waterkriebel in de genen

Water en gezondheid gaan hand in hand, net als water en plezier. Bij zaakvoerder Dominique Collier zat de waterkriebel er al van jongs af in. Als kind zwom hij maar al te graag in hun zwembad thuis en tot op vandaag is hij een actief duiker. In 1994 besloot zijn vader een spa te kopen: het werd een HotSpring spa. Niet veel later ontstond AquaTropic, een uitgelezen kans om zijn passie en kennis met u te delen.

Uw gezondheid, onze zorg

AquaTropic is meer dan een winkel. Bij ons staat uw volledige gezondheid centraal. Onze specialisten kennen ons aanbod door en door. Zo helpen we u om de juiste Jacuzzi®, Hotspring® Spa, swimspa of sauna te kopen voor uw situatie. Last van spierpijn of rugpijn? Deel uw klachten met ons. We vertellen u graag meer over de helende werking van een infraroodcabine of over de deugddoende hydromassage van een spa.

In onze showroom in Adegem (tussen Gent en Brugge) kunt u onze wellness-artikelen ontdekken. En belangrijker: uitproberen. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren!

VRIJBLIJVEND TESTEN

Eerst uitproberen?
Kom testen in onze showtuin

In onze showroom en showtuin ontdekt u vrijblijvend het volledige gamma wellness en sleep.

Maak een afspraak of bekijk de openingsuren