Infraroodtherapie is een weldaad voor uw huid én is het beautygeheim van heel wat Hollywood-sterren zoals Jennifer Aniston en Gwyneth Paltrow. Die laatste zwéért trouwens bij haar Health Mate, vertelde ze op goop.com. Het huidverjongende effect is dan ook spectaculair!

U krijgt een gezonde, frisse teint

Bacteriën en onzuiverheden in de huid zweet u mee uit, het detox-effect, waardoor u na een infraroodsessie een frisse, jonge teint hebt.

Het is de beste dagcrème

Een infraroodsauna stimuleert de aanmaak van collageen, een eiwit dat de huid elastisch houdt en ervoor zorgt dat rimpels, fijne lijntjes, oneffenheden en pigmentvlekken minder zichtbaar worden. Meer zelfs: iedereen met huidproblemen - acne, eczeem, psoriasis, dermatitis - zal baat hebben bij een infraroodsauna.

Het enige hulpmiddel tegen cellulitis

Een infraroodsauna helpt bij de bestrijding van cellulitis. Cellulitis is een gelachtige substantie die bestaat uit vet, water en vuil dat in 'zakjes' onder de huid zit. Hevig zweten helpt deze vetzakjes te verwijderen uit uw lichaam. En omdat in een Health Mate-infraroodsauna de warmte veel dieper penetreert, is zo'n sauna aanzienlijk effectiever dan een gewone sauna.

Dr Leigh Erin Connelly, Medical Director van het South Coast Medical Center vat het als volgt samen: "Vrouwen zijn voortdurend op zoek naar een crème die cellulitis kan behandelen. Maar die bestaat niet. Het enige wat helpt, is een infraroodsauna. Alle afvalstoffen worden afgevoerd zodat de vetcellen onder je huid weer 'gaan liggen'. En zo verdwijnt je cellulitis."

Meer weten?

Naast huidverjonging helpt uw Health Mate infraroodcabine ook bij gewichtsverlies en spierpijn. Uw geest komt 100% tot rust, terwijl uw lichaam een stevige work-out ondergaat. Kom gerust langs in onze showtuin om meer voordelen van een infraroodcabine te ontdekken.

VRIJBLIJVEND TESTEN

Eerst uitproberen?
Kom testen in onze showtuin

In onze showroom en showtuin ontdekt u vrijblijvend het volledige gamma wellness en sleep.

Maak een afspraak of bekijk de openingsuren