Koen Bonny, Eeklo

Jaren geleden hebben mijn vrouw en ik een vakantiewoning met jacuzzi® in Frankrijk geboekt. Daar ontdekten we voor het eerst de ontspannende effecten van het water. Na een lange dag gingen we met zware benen in de jacuzzi® om een uurtje te relaxen. Dat deed zoveel deugd dat we besloten om er zelf een te kopen.

In onze zoektocht zijn we terechtgekomen bij AquaTropic. De verkoper legde ons alle voordelen uit rond onderhoud, energieverbruik en de verschillende massagefuncties. Vanuit mijn ervaring in de elektronicabranche hecht ik bij de aankoop van een nieuw toestel veel belang aan die aspecten. Een HotSpring heeft natuurlijk een heel mooi design, maar ook op vlak van elektriciteitsverbruik en isolatie scoort de jacuzzi® heel goed. Zo betaal je op termijn eigenlijk minder voor het gebruik.

Ondertussen hebben we de jacuzzi® 3 jaar. Alle voordelen bleken te kloppen. De moto rugmassage is onovertroffen. Als we deze jacuzzi® vergelijken met die van in Frankrijk, biedt HotSpring echt een grote meerwaarde. Ook de snelle service van AquaTropic is een groot pluspunt. 

VRIJBLIJVEND TESTEN

Eerst uitproberen?
Kom testen in onze showtuin

In onze showroom en showtuin ontdekt u vrijblijvend het volledige gamma wellness en sleep.

Maak een afspraak of bekijk de openingsuren