Frank van Leenhove

Ik ben uitbater van Surfers Paradise & Lakeside Paradise, twee watersportcentra in Knokke-Heist. In beide centra hebben we een HotSpring staan. Maar ook bij mij thuis kon zo’n jacuzzi® niet ontbreken.

Wij zijn een heel sportieve familie. Mijn vrouw en ik doen samen Iron Mans, zij heeft deelgenomen aan de Marathon des Sables, ik surf en fiets heel veel. Na elke sportprestatie kruipen wij in onze HotSpring, in de zomer en in de winter.

Het gebeurt ook dat we ’s morgens om 7 u opstaan en eerst in de HotSpring kruipen voor we een douche nemen. We zitten dan gezellig in de tuin en worden door niets of niemand gestoord. Jacuzzi® momenten zijn echte familiemomenten. Het betekent quality time voor het hele gezin. In de regen of in de sneeuw, een jacuzzi® is altijd leuk.

We zijn heel tevreden over HotSpring en over de service van AquaTropic. Bij elke jacuzzi® verliep de plaatsing vlekkeloos. Het model in Surfers Paradise wordt al 10 jaar zeer intensief gebruikt. Dagelijks zitten er tientallen mensen in. Toch blijft het bad altijd proper en hebben we nog nooit grote mankementen of technische fouten gehad. Iedereen krijgt dus perfecte kwaliteit aangeboden. 

VRIJBLIJVEND TESTEN

Eerst uitproberen?
Kom testen in onze showtuin

In onze showroom en showtuin ontdekt u vrijblijvend het volledige gamma wellness en sleep.

Maak een afspraak of bekijk de openingsuren