Chantal Blomme, Damme

Al lange tijd lijd ik aan fibromyalgie. Omdat ik wekelijks een speciale hydrotherapiebehandeling nodig had, besloot ik 20 jaar geleden een spa Sovereign te kopen bij Dominique, nog in de oude winkel. We gebruikten dit bad heel frequent, omdat het zoveel deugd doet aan mijn spieren.

Eind 2015 hebben we een nieuwe Envoy gekocht. Niet omdat onze oude HotSpring kapot was, maar omdat de Envoy over nog meer uitgebreide massagefuncties beschikt. En wat is hij mooi in die nieuwe NXT-uitvoering! De experts van AquaTropic hebben het oude bad een check-up gegeven en verhuisd naar een familielid, die er nu ook van geniet met haar gezin.

Door mijn leeftijd kreeg ik meer last van mijn fibromyalgie. Dominique heeft ons toen een Health Mate infraroodcabine aangeraden. We hebben onze oude cabine toen vervangen en merken inderdaad dat de resultaten veel beter zijn! Slapen doen we op doktersadvies al jaren op een waterbed van AquaTropic. Daardoor heb ik veel minder last van drukpunten.

Ik kan Dominique en zijn team alleen maar bedanken voor de jarenlange goede service en het goede advies. Bij vragen staan zij steeds klaar. Echt top! 

VRIJBLIJVEND TESTEN

Eerst uitproberen?
Kom testen in onze showtuin

In onze showroom en showtuin ontdekt u vrijblijvend het volledige gamma wellness en sleep.

Maak een afspraak of bekijk de openingsuren