Bekijk hieronder onze getuigenissen.

 • Na anderhalf jaar genieten wij nog elke dag van onze Sovereign jacuzzi®!
  's Avonds na het werk combineren we dit met een lekker aperitiefje!
  Ideaal om te relaxen en wat bij te praten!
  We zouden onze hotspring voor geen geld meer willen missen!

  Fam. Van Vooren, Zomergem

 • Na bijna twee jaar dat onze jacuzzi® staat amuseren we ons nog steeds.
  Ook de kleinkinderen zijn er gek op ... 
  Na twee jaar is het nog steeds het zelfde water waar we nog nooit problemen mee hebben gehad...

  Familie Mollet, Waarschoot

 • Ik heb mijn HotSpring al 10 jaar en ben nog altijd heel blij met mijn aankoop. Alles wat Dominique mij beloofde, klopt. Ik houd alles bij in mijn notaboekje: €750 per jaar betaal ik voor elektriciteit, water en producten.

  Rudy Vandesompele

 • Wij zijn enorm tevreden over onze HotSpring! We kozen voor AquaTropic, omdat wij daar eerder al een heel goede service gekregen hebben bij de aankoop van ons waterbed. Ook nu hebben ze ons juist geadviseerd.

  Conny Deceuninck, Maldegem

 • Al lange tijd lijd ik aan fibromyalgie. Omdat ik wekelijks een speciale hydrotherapiebehandeling nodig had, besloot ik 20 jaar geleden een spa Sovereign te kopen bij Dominique, nog in de oude winkel. We gebruikten dit bad heel frequent, omdat het zoveel deugd doet aan mijn spieren.

  Chantal Blomme, Damme

 • Ik ben uitbater van Surfers Paradise & Lakeside Paradise, twee watersportcentra in Knokke-Heist. In beide centra hebben we een HotSpring staan. Maar ook bij mij thuis kon zo’n jacuzzi® niet ontbreken.

  Frank van Leenhove

 • Jaren geleden hebben mijn vrouw en ik een vakantiewoning met jacuzzi® in Frankrijk geboekt. Daar ontdekten we voor het eerst de ontspannende effecten van het water. Na een lange dag gingen we met zware benen in de jacuzzi® om een uurtje te relaxen.

  Koen Bonny, Eeklo

 • “Door mijn verlamming heb ik vaak last van mijn rug en heb ik veel spierspasmen en spierpijn. Zonder mijn infraroodsauna van Health Mate zou ik wellicht pijnstillers nodig hebben en veel meer kine, maar dat hoeft nu niet.

  Marc Herremans

VRIJBLIJVEND TESTEN

Eerst uitproberen?
Kom testen in onze showtuin

In onze showroom en showtuin ontdekt u vrijblijvend het volledige gamma wellness en sleep.

Maak een afspraak of bekijk de openingsuren