Door te 'detoxen' kunt u alle (opgehoopte) gifstoffen in uw lichaam verwijderen. Die gifstoffen zitten overal: in de (vervuilde) lucht die we inademen, sigaretten, alcohol, kant-en-klare voeding...

Ons lichaam neemt dus voortdurend toxische stoffen op die via de gewone weg (darmen, lever, nieren) ons lichaam niet kunnen verlaten. Gevolg: we voelen ons moe, uit balans, neerslachtig, krijgen last van overtollige kilo's die we maar niet kwijtraken, allergieën, astma etc.

Detoxen door te zweten

Detoxen kan in principe op veel manieren. Bijvoorbeeld door sapjeskuren te volgen, te vasten, darmspoelingen te doen of pillen en poedertjes te slikken. Maar een van de meest efficiënte en makkelijkste manieren om te ontgiften, is door te zweten.

Dokter Sherry A. Rogers, lid van het American College of Allergy, Asthma and Immunology en bekend van haar bestseller 'Detoxify or Die', zweert bij infraroodsauna's als dé detox bij uitstek: "De enige manier waarop je lichaam vanzelf schadelijke stoffen afvoert, is door te transpireren. Je kunt gaan joggen, sporten, in de tuin werken... Maar makkelijker én beter meetbaar is een infraroodsessie, omdat die veel effectiever én ook comfortabeler is."

3 x detox in uw infraroodsauna

In een Health Mate infraroodsauna detoxt u op drie manieren tegelijk:

• Uw vetcellen worden gestimuleerd en laten giftige stoffen vrij.

• Uw bloedcirculatie verbetert en zorgt ervoor dat giftige stoffen naar de lever vervoerd worden en daar verwerkt worden.

• Ook door te zweten verlaten gifstoffen uw lichaam via de huid.

VRIJBLIJVEND TESTEN

Eerst uitproberen?
Kom testen in onze showtuin

In onze showroom en showtuin ontdekt u vrijblijvend het volledige gamma wellness en sleep.

Maak een afspraak of bekijk de openingsuren